Tools
Login

Prologic

You are here: Αρχική » Νομικό σημείωμα
Τρίτη, 25 Σεπ 2018

Νομικό Σημείωμα

Εκτύπωση

Νομικό Σημείωμα


Αυτός ο δικτυακός χώρος είναι μια προσφορά της ΠΡΟΛΟΤΖΙΚ A.E..

Είστε ευπρόσδεκτοι σε αυτόν τον δικτυακό χώρο τον οποίο σας προτρέπουμε να χρησιμοποιήσετε όπως περιγράφεται παρακάτω. Θα πρέπει να διαβάσετε τους ακόλουθους όρους με βάση τους οποίους αυτό το site προσφέρεται καθώς και τις νομικές πληροφορίες που σχετίζονται με μια ολοκληρωμένη αναζήτηση. Οι όροι αυτοί καθορίζουν τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις σας σχετικά με τη χρήση αυτού του site και της οποιαδήποτε πληροφορίας που αποκτάται μέσω αυτού.
Διατηρούμε το δικαίωμα να απαγορεύσουμε ή να περιορίσουμε την πρόσβαση σε όποιον κατά την κρίση μας δε συμμορφώνεται με τις διατάξεις, τους όρους ή την προοριζόμενη χρήση των σελίδων μας.

Πνευματική Ιδιοκτησία

Όλα τα περιεχόμενα, γραφικά και κώδικας που περιέχονται στον ηλεκτρονικό τόπο γνωστό ως www.prologic.gr, είναι αποκλειστική ιδιοκτησία (© Copyright 2005) της ΠΡΟΛΟΤΖΙΚ A.E..

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του www.prologic.gr, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια της ΠΡΟΛΟΤΖΙΚ A.E. (Βλέπε νόμο 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα).

Η ΠΡΟΛΟΤΖΙΚ Α.Ε. συγκεκριμένα απαγορεύει κάθε άλλη χρήση εκτός από αυτή ενημερωτικού και μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Οι πληροφορίες που προσφέρονται εδώ απαγορεύεται να χρησιμοποιηθούν για την κατασκευή λίστας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, κατασκευή διαφημιστικού υλικού, δημιουργία links, και οποιουδήποτε άλλου εμπορικού σκοπού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια της ΠΡΟΛΟΤΖΙΚ Α.Ε..

Αποστασιοποίηση

Η αναφορά σε οποιαδήποτε προϊόντα ή υπηρεσίες άλλων στην ιστοσελίδα μας και οποιοιδήποτε σύνδεσμοι προς ή από ιστοσελίδες τρίτων δεν αποτελούν αναγκαστικά επιδοκιμασία, χορηγία ή πρόταση προς τρίτους των προϊόντων, υπηρεσιών ή σελίδων αυτών. Δεν ευθυνόμαστε για το περιεχόμενο των διαφημίσεων στην ιστοσελίδα μας ή σε άλλες ιστοσελίδες ή για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που αυτές προσφέρουν. Δεν αναλαμβάνουμε ουδεμία ευθύνη για την επιβολή τοπικών υποχρεώσεων licensing των επιχειρήσεων που είναι καταχωρημένες στην ιστοσελίδα μας.

Aρση Ευθυνών και Εγγυήσεων

Θεωρούμε τις πληροφορίες που προσφέρουμε στον τόπο μας ως τις πιο τεχνολογικά έγκυρες έως σήμερα. Όμως, η πληροφορίες και οι διαφημίσεις που προσφέρουμε μπορεί να περιέχουν λάθη ή παραλείψεις. Οι βάσεις δεδομένων μας ανανεώνονται σε τακτική βάση, επομένως αν στείλετε στο τμήμα υποστήριξης πελατών την πράξη που επιφέρει λανθασμένες πληροφορίες θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τις απαραίτητες διορθώσεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να κάνουμε αλλαγές, ενημερώσεις ή διαγραφές οποιωνδήποτε πληροφοριών στον τόπο μας χωρίς καμία προειδοποίηση. Επιπλέον, η φύση και η πολυπλοκότητα του διαδικτύου και των ιστοσελίδων είναι τέτοια που ο τόπος μας μας μπορεί να μην είναι εν ενεργεία όλες τις ώρες ή μπορεί να μην λειτουργεί πάντα στον βέλτιστο βαθμό.

ΕΠΟΜΕΝΩΣ, Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΠΕΡΙΕΧΕΙ, ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ ΩΣ ΕΙΝΑΙ. ΔΕΝ ΕΓΓΥΩΜΑΣΤΕ ΤΙΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ, ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ, ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ Η ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΤΕ Η ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.

Προστασία προσωπικών δεδομένων

Δεσμευόμαστε ως προς την προστασία των προσωπικών δεδομένων όλων των χρηστών μας και την υπεύθυνη χρήση του διαδικτύου. Υπό καμία συνθήκη δεν θα παραχωρήσουμε σε τρίτους χωρίς την προηγούμενη έγκρισή σας οποιαδήποτε πληροφορία μας δώσετε. Δημογραφικά στοιχεία επισκεπτών μπορεί να χρησιμοποιηθούνε σε συγκεντρωτική μορφή για στατιστικούς λόγους μόνο.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΠΕΡΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ

  • Νόμος 2121/1993 (Πνευματική ιδιοκτησία και συγγενικά δικαιώματα)
  • Νόμος 100/1975 (Κύρωση Διεθνούς Συμβάσεως της Βέρνης περί πνευματικής ιδιοκτησίας καθώς και Συμβάσεις του Παγκοσμίου Οργανισμού Πνευματικής Ιδιοκτησίας).

ΝΟΜΟΣ 2121/1993 - ΚΥΡΩΣΕΙΣ

Κυρώσεις από την παράβαση του νόμου 2121/1993, που προστατεύει τα πνευματικά και συγγενικά δικαιώματα. Ο νομοθέτης αντιμετωπίζει τη συγκεκριμένη παράβαση ιδιαίτερα αυστηρά, με κυρώσεις ποινικές, που κυμαίνονται από 1 έως 5 χρόνια φυλάκιση και από 3.000 Ευρώ έως 14.500 Ευρώ. χρηματική ποινή. Η ποινική δίωξη ασκείται αυτεπάγγελτα, η δε μετατροπή της ποινής ανέρχεται στο δεκαπλάσιο των ορίων του ποσού της μετατροπής που προβλέπονται κάθε φορά στον ποινικό Κώδικα. Επίσης μπορεί να επιβληθούν και αστικές κυρώσεις όπως αποζημίωση και ικανοποίηση ηθικής βλάβης.

ΠΡΟΛΟΤΖΙΚ A.E.Α Θ Η Ν Α