Tools
Login

Prologic

LOADING
PREV
NEXT
http://www.prologic.gr/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/879517man.png
http://www.prologic.gr/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/458959business1.jpg
http://www.prologic.gr/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/466759engineers.jpg
http://www.prologic.gr/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/638202support.jpg
http://www.prologic.gr/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/725093formation.jpg
http://www.prologic.gr/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/681825support4.jpg

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ

 • Prologic Computer Applica…
 • Αναζητάτε Επαγγελματική σ…
 • Η ομάδα μας είναι έτοιμη …
 • Αποκτήστε την καλύτερη επ…
 • Είμαστε επαγγελματίες, εί…
 • Σας ενημερώνουμε για τη κ…

Prologic Computer Applications

Ο συνεργάτης που σας υποστηρίζει στο χώρο της πληροφορικής προκειμένου να προστατέψετε και να αξιοποιήσετε  την επένδυση σας με τον μέγιστο δυνατό τρόπο...

Περισσότερα

Αναζητάτε Επαγγελματική συμβουλή;

Ο καλύτερος συνεργάτης για την επιχείρηση σας που γνωρίζει τα μονοπάτια που πρέπει να ακολουθήσετε, στη διαδρομή για υψηλότερα επίπεδα επιτυχίας...

Περισσότερα

Η ομάδα μας είναι έτοιμη για το έργο σας

Η ομάδα των έμπειρων τεχνικών μας θα διαμορφώσουν τη κατάλληλη λύση για την  έργο και την επιχείρηση σας, θα γίνει ο ιδανικός συνεργάτης σας στις μεγαλύτερες προκλήσεις.

Περισσότερα

Αποκτήστε την καλύτερη επαγγελματική υποστήριξη

Στο 24χ7 κέντρο υποστήριξης μας, θα λάβετε υποστήριξη στο πρόβλημα σας και τις καλύτερες λύσεις με το χαμηλότερο κόστος.

Περισσότερα

Είμαστε επαγγελματίες, είμαστε έτοιμοι

Στην εταιρία μας όλα τα στελέχη είναι με συνέπεια εκπαιδευμένοι και ενημερωμένοι σε όλα τα θέματα που αφορούν την επιχείρηση σας. Είμαστε έτοιμοι να σας προσφέρουμε το καλύτερο το δυνατόν

Περισσότερα

Σας ενημερώνουμε για τη κάθε λεπτομέρεια

Η ομάδα των τεχνικών μας, παρακολουθεί την εγκατάσταση σας και σας ενημερώνει για τη κάθε λεπτομέρεια που χρήζει ενέργειας ώστε έγκαιρα να τη συμπεριλάβετέ στο σχεδιασμό σας.

Περισσότερα
You are here: Αρχική » Η εταιρία
Τρίτη, 25 Σεπ 2018

Εταιρική Παρουσίαση / Company Profile

Η εταιρία

Partners in Business Η Prologic Computer Applications είναι μια αμιγώς Ελληνική εταιρία, που, δραστηριοποιείται αποκλειστικά στο χώρο της πληροφορικής από το 1987.  Απασχολεί συνεργάτες υψηλού επιπέδου, με επαγγελματική και επιστημονική κατάρτιση.

Διαθέτει άρτια τεχνική οργάνωση και εξοπλισμό που αποτελείται από Mini συστήματα, Intel based Servers και αριθμό PC διασυνδεδεμένων σε δίκτυο που υποστηρίζει UNIX, Linux, Windows ακόμα και NOVELL πλατφόρμες ανάπτυξης λογισμικού.
Η εταιρία είναι προσανατολισμένη στην εξυπηρέτηση των ειδικών αναγκών των πελατών της παρέχοντας τους, υπηρεσίες υποστήριξης, εγκατάστασης, παροχής στελεχών και σύνθεσης-ανάπτυξης εφαρμογών με βάση τις ανάγκες κάθε έργου. Τα έργα αναλύονται και δημιουργούνται σύμφωνα με το πρότυπο Client-Server ή βάσει της τριπλής αρχιτεκτονικής 3-tier στην οποία η εταιρία έχει να επιδείξει αξιόλογη εμπειρία.
Για την υποστήριξη, η εταιρία φροντίζει να διαθέτει πάντα εκπαιδευμένο προσωπικό σε νέες τεχνολογίες αλλά και ταυτόχρονα ανοικτές συνεργασίες με εξειδικευμένους τεχνικούς σε ειδικούς τομείς, ώστε να είναι πάντα στη θέση να προσφέρει πρωτοποριακή και ποιοτική λύση στους πελάτες της,

Για τις εγκαταστάσεις, πέρα από την αποδεδειγμένη μεγάλη εμπειρία της, σε κατασκευές δικτύων σε δύσκολες συνθήκες ειδικά κτήρια, ξενοδοχεία, αστεροσκοπεία και υπαίθριους χώρους, διαθέτει και έμπειρο προσωπικό με εξειδίκευση σε δίκτυα οπτικών ινών και άλλων μη διαδεδομένων σήμερα τεχνολογιών  όπως αυτή των HDSL και των ATM δικτύων.


Για το λογισμικό, η συνεχής αλληλοενημέρωση με τους Πελάτες για την ακριβή προσαρμογή των βιβλιοθηκών προγραμμάτων, η δημιουργία κατάλληλων και πάντα φιλικών διαλόγων χρήστη-εφαρμογής (user interface) και μετά την πώληση η συνεχής υποστήριξη και η προσφορά του πηγαίου κώδικα για την εξασφάλιση της επένδυσης από κάθε τρίτο, παρέχουν τα εχέγγυα μιας αποδοτικής και παραγωγικής συνεργασίας.

Ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα

Τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της Prologic που στήριζαν και θα στηρίζουν και στο μέλλον την μέχρι σήμερα στρατηγική της είναι:
 • Η φήμη και η θέση της εταιρίας. Η Prologic διέγραψε και διαγράφει μία καταξιωμένη και συνεπή πορεία στην Ελληνική αγορά πληροφορικής, έχει αποδεδειγμένη αξιοπιστία και ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών της.
 • Μεγάλο φάσμα προϊόντων και λύσεων τα οποία έχουν την δυνατότητα κάλυψης όλων των επιπέδων της αγοράς (από Μικρομεσαίες επιχειρήσεις σε Μεγάλες εταιρίες και Οργανισμούς), και μπορούν να ανταποκριθούν σε περιβάλλοντα απαιτήσεων και έντασης.
 • Οι τεχνολογίες αιχμής. H Prologic ενσωματώνει σε κάθε προτεινόμενη λύση τεχνολογίες αιχμής, έτσι ώστε να αποφεύγεται η ταχύτατη τεχνολογική απαξίωση των επενδύσεων των πελατών της.
 • Οι συνεργασίες. Η Prologic επιλέγει με τα αυστηρότερα κριτήρια ως προς την αξιοπιστία και την ποιότητα τους προμηθευτές της και απαιτεί από τους συνεργάτες της υψηλά standards στην υλοποίηση έργων και λύσεων.
 • Η εγκατεστημένη βάση και οι συστάσεις των υπαρχόντων πελατών της εταιρείας.
 • Η αφοσίωση του προσωπικού και η συνεχής επένδυση της Prologic στο προσωπικό (εκπαίδευση, ενδοεταιρικά σεμινάρια κλπ.).
Η Prologic έχει σαν πρώτο στόχο στις μελλοντικές της επενδύσεις, τον μηχανολογικό εξοπλισμό, την οργάνωση και προώθηση των πωλήσεων, την απόκτηση τεχνογνωσίας και εξειδικευμένου προσωπικού, καθώς και την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών.
Η Prologic διαθέτει βαθιά γνώση και εμπειρία γύρω από την επιχειρηματική δραστηριότητα των Ελληνικών επιχειρήσεων ενώ έχει μόνιμες συνεργασίες με ειδικούς συμβούλους, έτσι ώστε να βρίσκει απαντήσεις για ο,τιδήποτε φορολογικό, νομικό, τεχνικό, ή άλλο ειδικό θέμα προκύψει.
Η Prologic έχει επενδύσει σημαντικά σε μεθοδολογίες παραγωγής λογισμικού και εξυπηρέτησης πελατών και είναι από τις λίγες εταιρίες στην Ελλάδα που επενδύει συνεχώς σε διαδικασίες που διασφαλίζουν την ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών μας.

Το δυναμικό

ΔυναμικόΣτην Prologic ονομάζουμε ποιότητα την πλήρη και ολοκληρωτική ικανοποίηση των πελατών μας.   Σημαντικότατος είναι ο ρόλος των ανθρώπων - συνεργατών της Prologic, οι οποίοι αποτελούν την κινητήρια δύναμη της εταιρίας.  

Το ανθρώπινο δυναμικό υπήρξε από την πρώτη στιγμή ο βασικός κινητήριος μοχλός και ένας από τους σημαντικότερους συντελεστές επιτυχίας της Prologic.

Η ευφυΐα, η προθυμία, η ετοιμότητα, η ενημέρωση και η εξειδίκευση των στελεχών της Prologic είναι η δύναμη της εταιρίας.

Όλοι οι εργαζόμενοι διακρίνονται για τον επαγγελματισμό τους, τη συνέπεια, την απόδοση και την παιδεία τους, στοιχεία τα οποία η Prologic φροντίζει να διατηρεί πάντα σε υψηλό επίπεδο, οργανώνοντας διαρκώς ένα σύνολο εκπαιδευτικών και επιμορφωτικών εκδηλώσεων.

Η έμφαση που δίνει η Prologic στην ανθρώπινη προσέγγιση και στη δημιουργία σχέσεων εμπιστοσύνης δεν αφορά μόνο τους πελάτες ή τους συνεργάτες, αφορά και το ανθρώπινο δυναμικό τους.

Το επιστημονικό προσωπικό της Prologic διαθέτει μεγάλη εμπειρία στη μελέτη και ανάλυση απαιτήσεων σε θέματα πληροφορικής και μηχανογράφησης κάθε είδους και είναι σε θέση να αντιμετωπίσει ένα ευρύ φάσμα προβλημάτων οποιασδήποτε μορφής και πολυπλοκότητας.

Ειδικευμένοι αναλυτές προσεγγίζουν τις ανάγκες της αγοράς με την απαιτούμενη κατά περίπτωση προσοχή και λεπτομέρεια, καθορίζουν τις προδιαγραφές και ελέγχουν την υλοποίηση των προτεινόμενων λύσεων, έτσι ώστε οι προτεινόμενες λύσεις να ανταποκρίνονται πάντα στις ανάγκες των πελατών με τον πλέον δόκιμο και συμφέροντα τρόπο.

Η κατανομή του προσωπικού με βάση τον τομέα ενασχόλησης τους παρουσιάζεται στον παραπάνω πίνακα.  Είναι εμφανής η επιμονή της εταιρίας στο να δημιουργεί και να διαθέτει στελέχη με τεχνική κατάρτιση, ώστε να μπορεί πραγματικά να δημιουργεί τη διαφορά  με τις εταιρίες του ανταγωνισμού της, διατηρώντας παράλληλα χαμηλό το κόστος λειτουργίας των μη παραγωγικών τμημάτων (πχ αυτό της Διοικητικής υποστήριξης).

Ποιότητα

Η ποιότητα είναι έννοια πολυδιάστατη και εξαιρετικά περιεκτική και προσδιορίζεται με τις εμπειρίες και τα αποτελέσματα στην αγορά.
Στη Prologic ονομάζουμε ποιότητα την πλήρη και ολοκληρωτική ικανοποίηση των πελατών μας.
Μοναδική επιδίωξη είναι η συνεχής βελτίωση των προσφερόμενων προϊόντων και υπηρεσιών, ώστε να ανταποκριθούμε στις ανάγκες και τις προσδοκίες των πελατών μας.
Πιστεύουμε ότι μόνο με απόλυτα ικανοποιημένους πελάτες θα επιτυγχάνεται η  ποιοτική διαφοροποίηση που κάνει την εταιρία μας  ανταγωνιστική  και θεωρούμε  ότι η μέχρι σήμερα ανοδική πορεία της εταιρίας είναι αποτέλεσμα της αφοσίωσης όλων των εργαζομένων στον ποιοτικό στόχο.

ISO 9001:2000

Συνεργασίες

Η εταιρεία για να μπορεί να εκτελεί με τον καλύτερο τρόπο τα αναλαμβανόμενα έργα, αναγνωρίζει ότι οι επιλεκτικές συνεργασίες για την αντιμετώπιση των αναγκών των πελατών με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο, είναι η ιδανική λύση. Οι συνεργασίες αυτές εξασφαλίζουν μοντέρνες και ανθεκτικές στον χρόνο λύσεις ικανές να καλύψουν τις στρατηγικές ανάγκες και απαιτήσεις των πελατών, με προϊόντα σύγχρονα, οικονομικά και ικανά.

Περισσότερα...

Δείτε και αυτό...

 • 1
 • 2
 • 3
Προη Επομ

Μελέτη & Υλοποίηση εταιρικών δικτύων

Περιλαμβάνει τη ανάληψη έργων δημιουργίας, συμπλήρωσης, αναδιοργάνωσης, επέκτασης και ελέγχου εταιρικών δικτύων με την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών

Υπηρεσίες | Administrator | Τετάρτη, 11 Αύγουστος 2010 | Επισκέψεις:2358

Περισσότερα

pOrders - Σύστημα Παραγγελιοληψίας

pOrders - Σύστημα Παραγγελιοληψίας

Το pOrders είναι το νέο ολοκληρωμένο σύστημα λήψης παραγγελίας και ελέγχου καταστήματος με χρήση ασύρματων συσκευών. Το συνολικό κόστος της λύσης είναι προσιτό ακόμα και σε μικρές επιχειρήσεις, προσφέροντας τους απόλυτο έλεγχο & αναλυτική πληροφόρηση. ΔΩΡΕΑΝ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΓΙΑ 1 ΜΗΝΑ!  

pOrders | Τσιρώνης Θεόδωρος | Παρασκευή, 07 Φεβρουάριος 2014 | Επισκέψεις:7068

Περισσότερα

Εγκαταστάσεις Linux

Εγκαταστάσεις Linux

  Για την άρτια υλοποίηση μιας μηχανογραφικής λύσης, είναι απαραίτητη η καλή λειτουργία του λογισμικού και η άριστη απόδοση του λειτουργικού συστήματος σε  συνδυασμό με το ανάλογο εξοπλισμό. Η σωστή λειτουργία  του λειτουργικού συστήματος εξαρτάται τόσο από την σωστή εγκατάσταση του όσο και από την καλύτερη ρύθμιση των παραμέτρων του και τη κατάλληλη εκπαίδευση των χρηστών και των διαχειριστών του.Το Linux είναι το πλέον προηγμένο λειτουργικό σύστημα ανοικτού κώδικα βασισμένο στην αρχιτεκτονική του UNIX. Τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματά του, είναι η ταχύτητα...

Υπηρεσίες | Administrator | Τετάρτη, 11 Αύγουστος 2010 | Επισκέψεις:2406

Περισσότερα