Tools
Login

Prologic

LOADING
PREV
NEXT
http://www.prologic.gr/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/879517man.png
http://www.prologic.gr/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/458959business1.jpg
http://www.prologic.gr/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/466759engineers.jpg
http://www.prologic.gr/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/638202support.jpg
http://www.prologic.gr/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/725093formation.jpg
http://www.prologic.gr/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/681825support4.jpg

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ

  • Prologic Computer Applica…
  • Αναζητάτε Επαγγελματική σ…
  • Η ομάδα μας είναι έτοιμη …
  • Αποκτήστε την καλύτερη επ…
  • Είμαστε επαγγελματίες, εί…
  • Σας ενημερώνουμε για τη κ…

Prologic Computer Applications

Ο συνεργάτης που σας υποστηρίζει στο χώρο της πληροφορικής προκειμένου να προστατέψετε και να αξιοποιήσετε  την επένδυση σας με τον μέγιστο δυνατό τρόπο...

Περισσότερα

Αναζητάτε Επαγγελματική συμβουλή;

Ο καλύτερος συνεργάτης για την επιχείρηση σας που γνωρίζει τα μονοπάτια που πρέπει να ακολουθήσετε, στη διαδρομή για υψηλότερα επίπεδα επιτυχίας...

Περισσότερα

Η ομάδα μας είναι έτοιμη για το έργο σας

Η ομάδα των έμπειρων τεχνικών μας θα διαμορφώσουν τη κατάλληλη λύση για την  έργο και την επιχείρηση σας, θα γίνει ο ιδανικός συνεργάτης σας στις μεγαλύτερες προκλήσεις.

Περισσότερα

Αποκτήστε την καλύτερη επαγγελματική υποστήριξη

Στο 24χ7 κέντρο υποστήριξης μας, θα λάβετε υποστήριξη στο πρόβλημα σας και τις καλύτερες λύσεις με το χαμηλότερο κόστος.

Περισσότερα

Είμαστε επαγγελματίες, είμαστε έτοιμοι

Στην εταιρία μας όλα τα στελέχη είναι με συνέπεια εκπαιδευμένοι και ενημερωμένοι σε όλα τα θέματα που αφορούν την επιχείρηση σας. Είμαστε έτοιμοι να σας προσφέρουμε το καλύτερο το δυνατόν

Περισσότερα

Σας ενημερώνουμε για τη κάθε λεπτομέρεια

Η ομάδα των τεχνικών μας, παρακολουθεί την εγκατάσταση σας και σας ενημερώνει για τη κάθε λεπτομέρεια που χρήζει ενέργειας ώστε έγκαιρα να τη συμπεριλάβετέ στο σχεδιασμό σας.

Περισσότερα
You are here: Αρχική » Η εταιρία » Το δυναμικό
Παρασκευή, 20 Ιουλ 2018

Το δυναμικό

ΔυναμικόΣτην Prologic ονομάζουμε ποιότητα την πλήρη και ολοκληρωτική ικανοποίηση των πελατών μας.   Σημαντικότατος είναι ο ρόλος των ανθρώπων - συνεργατών της Prologic, οι οποίοι αποτελούν την κινητήρια δύναμη της εταιρίας.  

Το ανθρώπινο δυναμικό υπήρξε από την πρώτη στιγμή ο βασικός κινητήριος μοχλός και ένας από τους σημαντικότερους συντελεστές επιτυχίας της Prologic.

Η ευφυΐα, η προθυμία, η ετοιμότητα, η ενημέρωση και η εξειδίκευση των στελεχών της Prologic είναι η δύναμη της εταιρίας.

Όλοι οι εργαζόμενοι διακρίνονται για τον επαγγελματισμό τους, τη συνέπεια, την απόδοση και την παιδεία τους, στοιχεία τα οποία η Prologic φροντίζει να διατηρεί πάντα σε υψηλό επίπεδο, οργανώνοντας διαρκώς ένα σύνολο εκπαιδευτικών και επιμορφωτικών εκδηλώσεων.

Η έμφαση που δίνει η Prologic στην ανθρώπινη προσέγγιση και στη δημιουργία σχέσεων εμπιστοσύνης δεν αφορά μόνο τους πελάτες ή τους συνεργάτες, αφορά και το ανθρώπινο δυναμικό τους.

Το επιστημονικό προσωπικό της Prologic διαθέτει μεγάλη εμπειρία στη μελέτη και ανάλυση απαιτήσεων σε θέματα πληροφορικής και μηχανογράφησης κάθε είδους και είναι σε θέση να αντιμετωπίσει ένα ευρύ φάσμα προβλημάτων οποιασδήποτε μορφής και πολυπλοκότητας.

Ειδικευμένοι αναλυτές προσεγγίζουν τις ανάγκες της αγοράς με την απαιτούμενη κατά περίπτωση προσοχή και λεπτομέρεια, καθορίζουν τις προδιαγραφές και ελέγχουν την υλοποίηση των προτεινόμενων λύσεων, έτσι ώστε οι προτεινόμενες λύσεις να ανταποκρίνονται πάντα στις ανάγκες των πελατών με τον πλέον δόκιμο και συμφέροντα τρόπο.

Η κατανομή του προσωπικού με βάση τον τομέα ενασχόλησης τους παρουσιάζεται στον παραπάνω πίνακα.  Είναι εμφανής η επιμονή της εταιρίας στο να δημιουργεί και να διαθέτει στελέχη με τεχνική κατάρτιση, ώστε να μπορεί πραγματικά να δημιουργεί τη διαφορά  με τις εταιρίες του ανταγωνισμού της, διατηρώντας παράλληλα χαμηλό το κόστος λειτουργίας των μη παραγωγικών τμημάτων (πχ αυτό της Διοικητικής υποστήριξης).

Δείτε και αυτό...

  • 1
  • 2
  • 3
Προη Επομ

Υπηρεσίες ενοικίασης του E.R.P. Ventus

Η εταιρία παρέχει σε πελάτες της βάσει ειδικού συμβολαίου τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν το Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Αξιοποίησης Επιχειρηματικών Πόρων ΟΠΣΑΕΠ (E.R.P.) Ventus II στην ειδική του έκδοση Smart*Manager μέσω του Internet.

ERP Ventus II | Administrator | Τετάρτη, 11 Αύγουστος 2010 | Επισκέψεις:3805

Περισσότερα

Υποστήριξη Μηχανών Γραφείου

Η εταιρία ανάλογα με τον εξοπλισμό του κάθε πελάτη μπορεί να δημιουργήσει ξεχωριστά συμβόλαια συντήρησης για τις μηχανές γραφείου που ο πελάτης διαθέτει και επιθυμεί να εντάξει σε συμβόλαιο συντήρησης.  

Συμβόλαια υποστήριξης | Administrator | Τετάρτη, 11 Αύγουστος 2010 | Επισκέψεις:3070

Περισσότερα

Το Easy*Online

Το Easy*Online είναι η λύση οικονομικής και εύκολης διασύνδεσης καταστημάτων (sites) εταιριών, με παράλληλη δυνατότητα πρόσβασης στο Internet Easy*Online Το Easy*Online υποστηρίζει τη διασύνδεση τουλάχιστον δύο sites με ελάχιστο τηλεπικοινωνιακό κόστος, ανεξάρτητα από την εφαρμογή που χρησιμοποιείτε, με αυξημένες και μοναδικές δικλείδες ασφάλειας.

Easy WiFi, Easy Connect | Administrator | Τετάρτη, 11 Αύγουστος 2010 | Επισκέψεις:2568

Περισσότερα