Tools
Login

Prologic

LOADING
PREV
NEXT
http://www.prologic.gr/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/879517man.png
http://www.prologic.gr/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/458959business1.jpg
http://www.prologic.gr/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/466759engineers.jpg
http://www.prologic.gr/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/638202support.jpg
http://www.prologic.gr/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/725093formation.jpg
http://www.prologic.gr/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/681825support4.jpg

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ

  • Prologic Computer Applica…
  • Αναζητάτε Επαγγελματική σ…
  • Η ομάδα μας είναι έτοιμη …
  • Αποκτήστε την καλύτερη επ…
  • Είμαστε επαγγελματίες, εί…
  • Σας ενημερώνουμε για τη κ…

Prologic Computer Applications

Ο συνεργάτης που σας υποστηρίζει στο χώρο της πληροφορικής προκειμένου να προστατέψετε και να αξιοποιήσετε  την επένδυση σας με τον μέγιστο δυνατό τρόπο...

Περισσότερα

Αναζητάτε Επαγγελματική συμβουλή;

Ο καλύτερος συνεργάτης για την επιχείρηση σας που γνωρίζει τα μονοπάτια που πρέπει να ακολουθήσετε, στη διαδρομή για υψηλότερα επίπεδα επιτυχίας...

Περισσότερα

Η ομάδα μας είναι έτοιμη για το έργο σας

Η ομάδα των έμπειρων τεχνικών μας θα διαμορφώσουν τη κατάλληλη λύση για την  έργο και την επιχείρηση σας, θα γίνει ο ιδανικός συνεργάτης σας στις μεγαλύτερες προκλήσεις.

Περισσότερα

Αποκτήστε την καλύτερη επαγγελματική υποστήριξη

Στο 24χ7 κέντρο υποστήριξης μας, θα λάβετε υποστήριξη στο πρόβλημα σας και τις καλύτερες λύσεις με το χαμηλότερο κόστος.

Περισσότερα

Είμαστε επαγγελματίες, είμαστε έτοιμοι

Στην εταιρία μας όλα τα στελέχη είναι με συνέπεια εκπαιδευμένοι και ενημερωμένοι σε όλα τα θέματα που αφορούν την επιχείρηση σας. Είμαστε έτοιμοι να σας προσφέρουμε το καλύτερο το δυνατόν

Περισσότερα

Σας ενημερώνουμε για τη κάθε λεπτομέρεια

Η ομάδα των τεχνικών μας, παρακολουθεί την εγκατάσταση σας και σας ενημερώνει για τη κάθε λεπτομέρεια που χρήζει ενέργειας ώστε έγκαιρα να τη συμπεριλάβετέ στο σχεδιασμό σας.

Περισσότερα
You are here: Αρχική » Η εταιρία » Γνωριμία
Τετάρτη, 13 Δεκ 2017

Η εταιρία

Partners in Business Η Prologic Computer Applications είναι μια αμιγώς Ελληνική εταιρία, που, δραστηριοποιείται αποκλειστικά στο χώρο της πληροφορικής από το 1987.  Απασχολεί συνεργάτες υψηλού επιπέδου, με επαγγελματική και επιστημονική κατάρτιση.

Διαθέτει άρτια τεχνική οργάνωση και εξοπλισμό που αποτελείται από Mini συστήματα, Intel based Servers και αριθμό PC διασυνδεδεμένων σε δίκτυο που υποστηρίζει UNIX, Linux, Windows ακόμα και NOVELL πλατφόρμες ανάπτυξης λογισμικού.
Η εταιρία είναι προσανατολισμένη στην εξυπηρέτηση των ειδικών αναγκών των πελατών της παρέχοντας τους, υπηρεσίες υποστήριξης, εγκατάστασης, παροχής στελεχών και σύνθεσης-ανάπτυξης εφαρμογών με βάση τις ανάγκες κάθε έργου. Τα έργα αναλύονται και δημιουργούνται σύμφωνα με το πρότυπο Client-Server ή βάσει της τριπλής αρχιτεκτονικής 3-tier στην οποία η εταιρία έχει να επιδείξει αξιόλογη εμπειρία.
Για την υποστήριξη, η εταιρία φροντίζει να διαθέτει πάντα εκπαιδευμένο προσωπικό σε νέες τεχνολογίες αλλά και ταυτόχρονα ανοικτές συνεργασίες με εξειδικευμένους τεχνικούς σε ειδικούς τομείς, ώστε να είναι πάντα στη θέση να προσφέρει πρωτοποριακή και ποιοτική λύση στους πελάτες της,

Για τις εγκαταστάσεις, πέρα από την αποδεδειγμένη μεγάλη εμπειρία της, σε κατασκευές δικτύων σε δύσκολες συνθήκες ειδικά κτήρια, ξενοδοχεία, αστεροσκοπεία και υπαίθριους χώρους, διαθέτει και έμπειρο προσωπικό με εξειδίκευση σε δίκτυα οπτικών ινών και άλλων μη διαδεδομένων σήμερα τεχνολογιών  όπως αυτή των HDSL και των ATM δικτύων.


Για το λογισμικό, η συνεχής αλληλοενημέρωση με τους Πελάτες για την ακριβή προσαρμογή των βιβλιοθηκών προγραμμάτων, η δημιουργία κατάλληλων και πάντα φιλικών διαλόγων χρήστη-εφαρμογής (user interface) και μετά την πώληση η συνεχής υποστήριξη και η προσφορά του πηγαίου κώδικα για την εξασφάλιση της επένδυσης από κάθε τρίτο, παρέχουν τα εχέγγυα μιας αποδοτικής και παραγωγικής συνεργασίας.

Δείτε και αυτό...

  • 1
  • 2
  • 3
Προη Επομ

pOrders - Ερωτήσεις - FAQ

Τι διαφορά έχει το pOrders με το pOrders Cloud Edition​; Το pOrders μπορεί να λειτουργεί αυτόνομα στο κατάστημά σας, με την προϋπόθεση ότι έχετε ένα τοπικό server ή laptop εγκατεστημένο μέσα στο κατάστημά σας, όπου συλλέγει όλα τα δεδομένα. Στο Cloud Edition αυτός ο server απουσιάζει και μέσω του internet τα δεδομένα αποθηκεύονται στο Cloud μας.   Χρειάζομαι internet για να έχω το pOrders;​ Όχι. Η πρόσβαση στο internet δεν είναι απαραίτητη για το pOrders. Πρόσβαση απαιτεί μόνο το Cloud Edition. Εάν όμως υπάρχει πρόσβαση, τότε μπορείτε να ελέγχετε...

pOrders | Ανδρέας Αφεντάκης | Σάββατο, 08 Φεβρουάριος 2014 | Επισκέψεις:3561

Περισσότερα

pOrders - Σύστημα Παραγγελιοληψίας

pOrders - Σύστημα Παραγγελιοληψίας

Το pOrders είναι το νέο ολοκληρωμένο σύστημα λήψης παραγγελίας και ελέγχου καταστήματος με χρήση ασύρματων συσκευών. Το συνολικό κόστος της λύσης είναι προσιτό ακόμα και σε μικρές επιχειρήσεις, προσφέροντας τους απόλυτο έλεγχο & αναλυτική πληροφόρηση. ΔΩΡΕΑΝ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΓΙΑ 1 ΜΗΝΑ!  

pOrders | Τσιρώνης Θεόδωρος | Παρασκευή, 07 Φεβρουάριος 2014 | Επισκέψεις:5718

Περισσότερα

Επίδειξη - Δωρεάν Χρήση - Επικοινωνία

Επίδειξη - Δωρεάν Χρήση - Επικοινωνία

Έχουμε τη δυνατότητα να σας επιδείξουμε το pOrders και να απαντήσουμε σε όλα τα προβλήματα που σας απασχολούν.  Επίσης μπορούμε να σας εγκαταστήσουμε το σύστημα για δωρεάν χρήση επί ένα μήνα. Ο καλύτερος τρόπος να δοκιμάσετε το σύστημα και να αποφασίσετε με την άνεση σας στο περιβάλλον της επιχείρησης σας. Τρόποι επικοινωνίας: Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω του τηλεφωνικού μας κέντρου. Λειτουργεί τις εργάσιμες ημέρες και ώρες. Μπορείτε να μας αφήσετε και το γραπτό σας μήνυμα, μην ξεχάσετε να μας αφήσετε το τηλέφωνο σας...

pOrders | Ανδρέας Αφεντάκης | Κυριακή, 09 Φεβρουάριος 2014 | Επισκέψεις:2010

Περισσότερα