Tools
Login

Prologic

LOADING
PREV
NEXT
http://www.prologic.gr/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/879517man.png
http://www.prologic.gr/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/458959business1.jpg
http://www.prologic.gr/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/466759engineers.jpg
http://www.prologic.gr/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/638202support.jpg
http://www.prologic.gr/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/725093formation.jpg
http://www.prologic.gr/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/681825support4.jpg

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ

  • Prologic Computer Applica…
  • Αναζητάτε Επαγγελματική σ…
  • Η ομάδα μας είναι έτοιμη …
  • Αποκτήστε την καλύτερη επ…
  • Είμαστε επαγγελματίες, εί…
  • Σας ενημερώνουμε για τη κ…

Prologic Computer Applications

Ο συνεργάτης που σας υποστηρίζει στο χώρο της πληροφορικής προκειμένου να προστατέψετε και να αξιοποιήσετε  την επένδυση σας με τον μέγιστο δυνατό τρόπο...

Περισσότερα

Αναζητάτε Επαγγελματική συμβουλή;

Ο καλύτερος συνεργάτης για την επιχείρηση σας που γνωρίζει τα μονοπάτια που πρέπει να ακολουθήσετε, στη διαδρομή για υψηλότερα επίπεδα επιτυχίας...

Περισσότερα

Η ομάδα μας είναι έτοιμη για το έργο σας

Η ομάδα των έμπειρων τεχνικών μας θα διαμορφώσουν τη κατάλληλη λύση για την  έργο και την επιχείρηση σας, θα γίνει ο ιδανικός συνεργάτης σας στις μεγαλύτερες προκλήσεις.

Περισσότερα

Αποκτήστε την καλύτερη επαγγελματική υποστήριξη

Στο 24χ7 κέντρο υποστήριξης μας, θα λάβετε υποστήριξη στο πρόβλημα σας και τις καλύτερες λύσεις με το χαμηλότερο κόστος.

Περισσότερα

Είμαστε επαγγελματίες, είμαστε έτοιμοι

Στην εταιρία μας όλα τα στελέχη είναι με συνέπεια εκπαιδευμένοι και ενημερωμένοι σε όλα τα θέματα που αφορούν την επιχείρηση σας. Είμαστε έτοιμοι να σας προσφέρουμε το καλύτερο το δυνατόν

Περισσότερα

Σας ενημερώνουμε για τη κάθε λεπτομέρεια

Η ομάδα των τεχνικών μας, παρακολουθεί την εγκατάσταση σας και σας ενημερώνει για τη κάθε λεπτομέρεια που χρήζει ενέργειας ώστε έγκαιρα να τη συμπεριλάβετέ στο σχεδιασμό σας.

Περισσότερα
You are here: Αρχική » Η εταιρία » Γνωριμία
Παρασκευή, 20 Ιουλ 2018

Η εταιρία

Partners in Business Η Prologic Computer Applications είναι μια αμιγώς Ελληνική εταιρία, που, δραστηριοποιείται αποκλειστικά στο χώρο της πληροφορικής από το 1987.  Απασχολεί συνεργάτες υψηλού επιπέδου, με επαγγελματική και επιστημονική κατάρτιση.

Διαθέτει άρτια τεχνική οργάνωση και εξοπλισμό που αποτελείται από Mini συστήματα, Intel based Servers και αριθμό PC διασυνδεδεμένων σε δίκτυο που υποστηρίζει UNIX, Linux, Windows ακόμα και NOVELL πλατφόρμες ανάπτυξης λογισμικού.
Η εταιρία είναι προσανατολισμένη στην εξυπηρέτηση των ειδικών αναγκών των πελατών της παρέχοντας τους, υπηρεσίες υποστήριξης, εγκατάστασης, παροχής στελεχών και σύνθεσης-ανάπτυξης εφαρμογών με βάση τις ανάγκες κάθε έργου. Τα έργα αναλύονται και δημιουργούνται σύμφωνα με το πρότυπο Client-Server ή βάσει της τριπλής αρχιτεκτονικής 3-tier στην οποία η εταιρία έχει να επιδείξει αξιόλογη εμπειρία.
Για την υποστήριξη, η εταιρία φροντίζει να διαθέτει πάντα εκπαιδευμένο προσωπικό σε νέες τεχνολογίες αλλά και ταυτόχρονα ανοικτές συνεργασίες με εξειδικευμένους τεχνικούς σε ειδικούς τομείς, ώστε να είναι πάντα στη θέση να προσφέρει πρωτοποριακή και ποιοτική λύση στους πελάτες της,

Για τις εγκαταστάσεις, πέρα από την αποδεδειγμένη μεγάλη εμπειρία της, σε κατασκευές δικτύων σε δύσκολες συνθήκες ειδικά κτήρια, ξενοδοχεία, αστεροσκοπεία και υπαίθριους χώρους, διαθέτει και έμπειρο προσωπικό με εξειδίκευση σε δίκτυα οπτικών ινών και άλλων μη διαδεδομένων σήμερα τεχνολογιών  όπως αυτή των HDSL και των ATM δικτύων.


Για το λογισμικό, η συνεχής αλληλοενημέρωση με τους Πελάτες για την ακριβή προσαρμογή των βιβλιοθηκών προγραμμάτων, η δημιουργία κατάλληλων και πάντα φιλικών διαλόγων χρήστη-εφαρμογής (user interface) και μετά την πώληση η συνεχής υποστήριξη και η προσφορά του πηγαίου κώδικα για την εξασφάλιση της επένδυσης από κάθε τρίτο, παρέχουν τα εχέγγυα μιας αποδοτικής και παραγωγικής συνεργασίας.

Δείτε και αυτό...

  • 1
  • 2
  • 3
Προη Επομ

Το Easy*Online

Το Easy*Online είναι η λύση οικονομικής και εύκολης διασύνδεσης καταστημάτων (sites) εταιριών, με παράλληλη δυνατότητα πρόσβασης στο Internet Easy*Online Το Easy*Online υποστηρίζει τη διασύνδεση τουλάχιστον δύο sites με ελάχιστο τηλεπικοινωνιακό κόστος, ανεξάρτητα από την εφαρμογή που χρησιμοποιείτε, με αυξημένες και μοναδικές δικλείδες ασφάλειας.

Easy WiFi, Easy Connect | Administrator | Τετάρτη, 11 Αύγουστος 2010 | Επισκέψεις:2568

Περισσότερα

Portals & Sites

Η Prologic εξασφαλίζει την δικτυακή σας παρουσία χρησιμοποιώντας τις πλέον σύγχρονες και ανοικτές τεχνολογίες στον τομέα των διαδικτυακών portals. Η πρότασή μας αποτελείται από πλατφόρμες ανάπτυξης δικτυακών πυλών και τόπων που καλύπτουν με αποτελεσματικότητα όλο το πιθανό εύρος των σύγχρονων απαιτήσεων και οι οποίες παρέχουν τις βέλτιστες επιχειρησιακές λύσεις τόσο για το δημόσιο όσο και τον ιδιωτικό τομέα: Από εταιρική παρουσία, e-commerce, e-government, community building έως τις πλέον σύνθετες υλοποιήσεις online εφαρμογών και ολοκλήρωσης με backend...

Υπηρεσίες | Administrator | Δευτέρα, 20 Σεπτέμβριος 2010 | Επισκέψεις:2294

Περισσότερα

pOrders - Περιγραφή της λύσης

Στην αιχμή της τεχνολογίας. To pOrders είναι ένα μοντέρνο και σύγχρονο σύστημα διαχείρισης παραγγελιών, τραπεζιών και πληρωμών για καταστήματα εστίασης, όπως καφέ, μπαρ, εστιατόρια και ξενοδοχεία. Βασίζεται στις τελευταίες διαθέσιμες τεχνολογίες με αποτέλεσμα να έχει απίστευτα χαμηλό κόστος απόκτησης και λειτουργίας. Στο κατάστημα ή στο cloud. To pOrders μπορεί να εγκατασταθεί άμεσα και να τεθεί σε λειτουργία μέσα σε δύο ώρες.  Λειτουργεί είτε αυτόνομα μέσα στο κατάστημα, είτε με τη χρήση του Cloud.  Και στις δύο περιπτώσεις μπορείτε απλά να έχετε...

pOrders | Ανδρέας Αφεντάκης | Κυριακή, 09 Φεβρουάριος 2014 | Επισκέψεις:1839

Περισσότερα